Sieć polskich sklepów spożywczych TOPAZ działająca od ponad 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski. Nasza marka stale się rozwija i chociaż najważniejszym trzonem działalności TOPAZ są sklepy spożywcze, rozwijamy również własne Centra Logistyczne, stacje benzynowe, punkty gastronomiczne TOP DRIVE, browar restauracyjny BROFAKTURA, galerie handlowe, inwestycje deweloperskie. Dysponujemy również Zakładem Rozbioru Drobiu oraz ciastkarnią NATALIA I SZYMON.
Misją naszej firmy jest zapewnienie wygody codziennych zakupów z myślą o naszych Klientach i Ich potrzebach.
W związku z rozwojem współpracy sieci TOPAZ z rynkiem HoReCa aktualnie do naszego Działu HORECA poszukujemy pracownika na stanowisko - Pracownik działu mięsno - wędliniarskiego
Opis stanowiska:
Przygotowywanie produktów do wysyłki zgodnie z zamówieniami klientów
Krojenie oraz porcjowanie wędlin, serów i innych wyrobów spożywczych
Mielenie i ważenie mięsa w oparciu o wytyczne
Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy
Wymagania:
Dyspozycyjność w godzinach popołudniowych od poniedziałku do soboty (4 godziny dziennie)
Sumienność i dokładność przy realizacji zadań
Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Oferujemy:
Współpracę na podstawie umowy zlecenia
Terminowe wynagrodzenie oraz możliwość zdobycia doświadczenia w branży spożywczej
Pracę w stabilnym zespole z szansą na dalszy rozwój
inkasowanie należności za sprzedane produkty,rozliczanie utargów i sporządzanie raportów z kasy fiskalnej,wprowadzanie faktur do programu Subiect,organizowanie apotrzwebowania i przyjmowanie dostaw towarów do sprzedaży (czyszczenie, sortowanie itp.)ekspozycja,...
OBSŁUGA KLIENTÓW STACJI PALIW, PRACE ZWIĄZANE Z FUNKCJONOWANIEM STACJI Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: [Inne] : NIENAGANNA KULTURA OSOBISTA
Opis stanowiska: obsługa Klientów zgodnie z wysokimi standardami jakości, dbanie o właściwą ekspozycję produktów świeżych (mięso, wędliny, sery) i kontrola terminów przydatności, aktywna sprzedaż i doradztwo w wyborze produktów, utrzymanie porządku i...